• Wormer Wonen

De Huiskamer verguld met geschenk

WORMER Wat in een goed vat, zit verzuurt niet'. Vorig jaar december traden Nico Stoop (voorzitter) en André Drost (vicevoorzitter) na de maximale zittingstermijn van 8 jaar af als commissaris van WormerWonen.

WormerWonen bood hen als geschenk een cheque van € 500,- aan, te besteden aan een goed doel. Het heeft even tijd gekost maar het goede doel is gevonden: de pupillen van restaurant de Huiskamer in Wormer.

De Huiskamer is een bekend restaurant in Wormer waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen onder de bezielende leiding van chef Arno Spork. Het geld dat WormerWonen schenkt namens de heren Stoop en Drost is bedoeld voor werkkleding en koksbenodigdheden voor deze jongeren. Bij de overhandiging aan Arno en Renate Spork benadrukte de heer Stoop dat het belangrijk is dat iedereen maatschappelijk kan meedoen. Met deze werkervaringsplekken voor jongeren in Wormer zorgen Arno en Renate daarvoor. WormerWonen dankt de heren Stoop en Drost nogmaals voor hun inzet en inspanningen als commissaris van WormerWonen en wenst hen het beste voor de toekomst.