• Marco de Swart

Collectieve actie zonnepanelen start

STREEK Voor de inwoners gemeente Wormerland is er goed nieuws. Je woning klaarmaken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl je energierekening naar beneden gaat. Dat kan nu met de zonnepanelenactie van gemeente Wormerland.

Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer de inwoner zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij hem/haar langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat.

Tot 5 januari 2019 kunnen de Wormerlanders zich inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiewormerland. Meer weten? Nog vragen? Iedereen is van harte welkom op de bewonersavond op donderdag 18 oktober in Café Groos, Dorpsstraat 206, Wormer. Een ieder is welkom vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur.

Via www.duurzaambouwloket.nl/actiewormerland kunnen Wormerlanders aangeven of zij bij de informatieavond aanwezig willen zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen dient men zich in te schrijven voor de informatieavond.