• Het Ontroerend Goed Koor kiezen ook als actievoerders de juiste noot

    Kees Klinkenberg

Benefiet concert voor Samira

WORMERVEER Het Ontroerend Goed Koor houdt zondag 25 februari een benefiet evenement voor Samira. Zij de schoondochter van één van de koorleden en lijdt al ruim twaalf jaar aan multiple sclerose (MS). De enige kans om deze ziekte af te remmen is een HSCT-operatie in India. Voor de operatie, tickets en visa is via diverse geldinzamelingsacties al het benodigde bedrag van € 30.000 binnengehaald maar er resteert nog een bedrag van € 20.000 voor nabehandeling. Op dinsdag 27 februari vliegt Samira met haar man Ron de Kraker naar India waar de volgende dag al wordt gestart met haar behandeling.

Omdat er nog veel geld nodig is organiseert het Ontroerend Goed Koor een benefietevenement in de Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer. Behalve het koor wordt aan dit evenement belangeloos meegewerkt door Marcel Kramer, De Zaanse Parelvissers, het buurtcentrum de Lorzie en de cateringkoks Rob en Paul.

Het evenement begint om 14.30 uur met een optreden van Marcel Kramer. Marcel is een enthousiaste en veelzijdige muzikant met een uitgebreid repertoire zoals popmuziek en rock 'n roll. Hij staat garant voor een gezellige muziekmiddag. Verder is er een optreden van de Zaanse Parelvissers, tien mannen die gezellige muziek ten gehore brengen. De Parelvissers staan onder muzikale begeleiding van Peter Batenburg, een icoon in de Nederlandstalige muziek met zijn accordeon. Tussen deze muzikale gezelligheid door wordt er een veiling georganiseerd onder leiding van een veilingmeester. Er wordt onder andere een vier sterren hotel arrangement met ontbijt en diner voor twee personen geveild!

Dit alles wordt afgesloten met een luxe diner buffet waarvan menigeen ongetwijfeld heerlijk van zal genieten. Het evenement zal om ca. 20.00 uur worden afgesloten. Voor slechts € 29 heeft iedere bezoeker gegarandeerd een gezellige muzikale middag en een heerlijke maaltijd! Kaarten zijn te bestellen via het e-mailadres: dimagier@gmail.com .

Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar in de Lorzie, de kaartverkoop is al begonnen en vol is vol! De opbrengst van dit benefietevenement is bestemd voor de levensreddende behandeling tegen MS voor Samira in India. Voor meer informatie over Samira zie: www.battleagainstmybody.com