• Angela Groothuizen is gastvrouw op de negende editie Zaanse Zakenvrouw

    zaanlinq-event

Angela Groothuizen gastvrouw bij verkiezing Zaanse Zakenvrouw 2019

ZAANSTREEK Het Zaanse zakenplatform ZaanLinQ heeft niemand minder dan Angela Groothuizen aangetrokken als gastvrouw voor de verkiezing van Zaanse Zakenvrouw 2019.

Voor de negende keer organiseert ZaanLinQ (voorheen Vrouwennetwerk Zaanstad Plus) deze verkiezing. Dit jaar vindt de verkiezing plaats op woensdag 26 juni tijdens het inspirerende ZaanLinQ Event in het Zaantheater.


NIEUWE IMPULS
ZaanLinQ wil met de Verkiezing van Zaanse Zakenvrouw vrouwelijke ondernemers in de schijnwerpers zetten en zo een nieuwe impuls geven. ,,Door de verkiezing krijgen we een goed beeld welke succesvolle zakenvrouwen een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het Zaanse zakenleven. En we laten op deze manier zien hoeveel talent in de Zaanstreek aanwezig is", aldus voorzitter Petra Derlagen.


CATEGORIE
Dit jaar is er één categorie waar elke zakenvrouw zich voor kan inschrijven. ,,De laatste jaren hebben we tot onze vreugde geconstateerd dat ZZP'ers net zoveel kunnen bereiken als ondernemers van een groot bedrijf. Het gaat er dus om wat jij als zakenvrouw tot nu toe hebt bereikt. Als ZZP-er, als ondernemer met enkele mensen in dienst of als eigenaar van een bedrijf met 100 werknemers. Een Zaanse Zakenvrouw kan in ieder geval andere vrouwen motiveren en inspireren", aldus de voorzitter.


Meer informatie: https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2019/