Zakelijk lezersnieuws

Opening Expositie Galerie Blauw

Weer een nieuwe expositie in Galerie Blauw in Het Blauwe Pand in Zaandam. Ditmaal glasobjecten van Lousanne Schuuring en schilderijen van Simon Goedhart. Het fascinerende samenspel van licht en kleur maakt voor Lousanne het werken met glas onweerstaanbaar.

OP ZOEK NAAR RUIGE EN GEWONE DWERGEN?!

De verschillen tussen de ‘ruige dwerg’ en de ‘gewone dwerg’? Vleermuisdeskundige Jan Boshamer kan je er alles over vertellen, tijdens een lezing en een vleermuisexcursie op de Rodenburghoeve.

Salsa Buena Vida Summer Party

Wij laten de zomer langer duren. Areewan & Stephen geven om 22u een leuke salsa workshop. Daarna zullen DJ's Roy & Billy je hart verwarmen met romantische en swingende latin songs.

https://www.facebook.com/SalsaBuenaVida/ Onze danslessen beginnen weer op zondag 8 september!

?Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Naamswijziging voor Zaanse keten van Hypotheekadviseurs

Zaandam, 01-08-2019 - Hypotheek Advies Noord Holland maakt vandaag bekend dat zij haar bedrijfsnaam heeft gewijzigd in Vita Hypotheekadvies.

van een boek een egel vouwen

In de vakantie geen zin om te lezen dan kan je bij de Fronik buurtboerderij Westerwindpad/hoek westzanerdijk komen om van een boek een egel te maken.
We doen dit op dinsdagmiddag 6 augustus en we beginnen om 14.00 uur en om ongeveer 15.30 uur is het weer afgelopen.

Sport karate

Karate lessen/introductie dinsdagavond vanaf 19.00 uur in het Twiske. Tijdens de schoolvakantie vakantie 13 juli tot 25 augustus 2019. Vrije deelname. Lokatie grasveld voor het beheerskantoor Het Twiske. Twiskeweg Oostzaan Organisatie vereniging W.D.T. (Weerbaar door training)

Opening nieuwe expositie Galerie Blauw

Galerie Blauw in Zaandam heeft vanaf zondag 21 juli tot en met vrijdag 16 augustus weer een nieuwe expositie, dit keer van Marco Termeer. Geboren in 1969 in Leiden en sinds 1982 woonachtig in Schagen.

CBS de Evenaar Zomerfeest 2019Op 21 juni hebben wij ons jaarlijks terugkerende zomerfeest gegeven en het was een groot succes.  
Er waren leuke spellen, een ijskraam, workshops en een (alcoholvrije) cocktailbar.
Ook hebben we mogen genieten van optredens van Dancebase krommenie.  

Workshop - Storytelling

Workshop - Storytelling: Wie ben ik achter mijn CV?

Pagina's