Sport lezersnieuws

Start Volleybalseizoen The Setfighters

Op maandag 26 augustus a.s. trapt Volleybalvereniging The Setfighters het nieuwe seizoen af met een gezamenlijke training met alle leden van de vereniging. Ook als je nog geen lid bent ben je van harte welkom om deze avond mee te trainen!

Freek Hypotheek Toernooi

Freek hypotheek toernooi van 22 t/m 25 augustus

Gáán'87 heeft nieuwe sloep

Gáán'87 is een groep vrienden. In 1990 bedachten we dat het stoer zou zijn om mee te doen aan de 33 kilometer sloepen roeirace over de Waddenzee van Harlingen naar Terschelling.

Maak kennis met kanovaren

De zomervakantie is het perfecte moment om eens kennis te maken met het kanovaren! Bij kanovereniging De Zwetplassers varen wij elke vrijdagavond een rondje door het veld van Wormerland. Voor jong en oud! Ook ben je welkom om eens mee te doen met onze kanopoloërs!

Succesvolle roeiclinics leerlingen Dynamica XL bij WRV de Zaan Gedurende twee achtereenvolgende vrijdagen verwelkomde WRV de Zaan meer

Onder deskundige leiding van een aantal instructeurs van WRV de Zaan samen met toegewijde sportdocenten van deze school voor speciaal onderwijs mocht een 25 tal leerlingen kennismaken met de roeisport.

Sportinstuif Sporthal Wormer

        Goedemorgen,

Het is wellicht een beetje vroeg gezien de datum! Maar toch maar alvast een bericht in verband met de zomervakantie die aanstaande is……

Inzet wordt beloond op NK Acro 2019 in Ahoy

Van alle Acro-teams uit ons district waren 8 teams doorgestroomd naar de Dutch Finals 2019 in Ahoy. Daar staan jaarlijks de beste teams of sporters van de KNGU.

C.C.O. Zaandam op NK acrogym

Na al een prachtig wedstrijdseizoen te hebben gehad, was het zaterdag 22 juni 2019 tijd voor toch wel de meest speciale wedstijd van het jaar, de Nederlandse Kampioenschappen acrogym bij het Fantastic Gymnastics evenement in Ahoy Rotterdam. Maar liefst drie teams van gymnastiekvereniging C.C.O.

inline-skate Toertocht Omloopvandeengeworm

De Omloop van de Engewormer is een inlineskatetocht voor jong en oud, toer- en wedstrijdrijder. Het parcours wordt gevormd door een rondje van 5,5 kilometer over het asfalt van de dijk rond polder de Enge Wormer. Om 17.00 klinkt het startschot voor de jeugd voor één rondje van 5,5 kilometer.

Pagina's