Sport lezersnieuws

Kom badmintonnen bij BV Swish!

Badmintonvereniging Swish is opzoek naar leden! Gezellig sporten staat bij Swish voorop. Badminton is natuurlijk meer dan een shuttletje slaan op de camping. Kom een keertje proeven bij de sfeer in het Trias en ervaar het echte badminton.

gezellige bingo-middag

Gezellige bingo bij de Boko

Salsa Buena Vida Con Amor

We zijn helemaal op stoom en na een paar gezellige lesdagen mogen we weer samen dansen met sierlijke en zwoele bewegingen. Tijd voor een feestje met chanza y pasión! En met een fijne workshop Bachata Romantica o.l.v. Areewan en Stephen waarbij de temperatuur lekker oploopt. Caliente, caliente!

Bridgedrive

Zin in een gezellige bridge avond!!!

De acro afdeling van LH vertedert en wint

Op de districtswedstrijden in Wormer werden de acro teams van Lycurgus-Hygiëa aangemoedigd door het publiek dat in grote getale aanwezig was om het spektakel te bewonderen. Al deze aandacht leverde ook prima resultaten op.

Een bijzonder mooi intiatief van de Veteranen van ZCFC: Support Casper

Afgelopen zaterdag een bijzondere dag bij ZCFC. Het veteranen-elftal presenteerde met trots hun nieuwe shirtsponsor: Support Casper.

Twiskemolenloop voor de hele familie

Afgelopen zondag vond de vierde Twiskemolenloop van het seizoen plaats. Leek het eerst een winterse editie te worden met sneeuw en kou, op de ochtend zelf scheen het zonnetje en was er weinig wind. Hier en daar nog wat gladde stukjes maar zonder glijpartijen.

KFC selectie trainers tekenen bij

Zoals elk jaar rond deze tijd gonst het van de geruchten omtrent welke trainer waar weggaat of juist aanblijft. Om de rust te behouden binnen de club en de spelersgroep is KFC daarom al in december het gesprek aangegaan.

LH tevreden met resultaten turncompetitie


 

Het afgelopen weekend lieten alle meisjes van de turnselectie van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa hun oefeningen zien tijdens de 2e wedstrijd van het seizoen van de turncompetitiewedstrijd van het rayon Zaanstreek-Waterland.

gezellige bingomiddag bij de Boko

Gezellige bingo bij de Boko

Pagina's