Sport lezersnieuws

WRV de Zaan ontvangt speciale riemen voor aangepast roeienDankzij een bijzondere sponsorloop actie van het Pascal College en het Fonds G

Klas 2 HAVO van het Pascal College leverde november 2018 een fantastische prestatie door met elkaar een sponsor loop te houden. Met deze actie werd een bedrag opgehaald, wat werd geschonken aan het Fonds Gehandicaptensport.

Sportieve en sociale sportdag voor 50-plus

Tennis, voetbal, vechtsporten en hardlopen een greep uit het aanbod van de sportdag voor 50-plussers op 7 mei. Om zoveel mogelijk 50-plussers te laten sporten en bewegen hebben diverse sociale partners en sportverenigingen de krachten gebundeld voor een sportieve en sociale sportdag.

Korfbaltoernooi op Hemelvaartsdag

Korfbalvereniging WWSV organiseert op Hemelvaartsdag een korfbaltoernooi met daarin een nieuwe vorm van korfbal: korfbalPlus. Zit je al op Korfbal, vind je het leuk om het eens uit te proberen of gewoon zin in een gezellige dag? Geef je dan op voor 13 mei.

DE-CLUB-VAN-100 STEUNTTENNISVERENIGING TZZ

Zaandam - Deze week is bij tennisvereniging Zaanstad-Zuid de aftrap gegeven van een andere vorm van sponsoring door de oprichting van De-Club-van-100. Leden van deze club storten ieder jaar een bijdrage van €100 in de clubkas.

Nieuwe tenues voor jeugdteams T.V. De Spatter

Op zondagochtend 7 april vonden op het complex van tennisvereniging De Spatter in Wormer de eerste thuiswedstrijden plaats van de voorjaarscompetitie voor de jeugd.

Kondo Budjang onder 15 kampioen 1e klasse

Zaalvoetbal team Kondo Budjang onder 15 jaar Kampioen 1e Klasse

KONDO BUDJANG ONDER 15 Kampioen 1e klasse

Het zaalvoetbalteam van Kondo Budjang uit Wormer is ongeslagen kampioen geworden van de 1e klasse. Met een doelsaldo van 68 in de plus heeft het team aan de KNVB laten zien dat het feitelijk in de Topklasse thuishoort.

ZWEM OOK MEE VOOR HET ZMC!

In navolging van een reeks aan succesvolle evenementen georganiseerd door Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek (o.a. Club Culinair Zaanstad, Te Land, ter Zaan en in de Lucht, City Karting Zaanstreek), organiseert Stichting Junior Kamer Zaanstreek in 2019 ‘De Zaanse Zwem Challenge’

Nieuwe boot voor Roei Vereniging de ZaanWoensdag 10 april jl. werd in het clubhuis van WRV de Zaan onder grote belangstelling de gloedn

Het oorspronkelijke plan was om de boot in haar natuurlijke habitat ten doop te houden, ware het niet dat er buiten een dikke 5 Beaufort uit het Noordoosten stond.

Turncademy vriend(inn)endag

Turncademy is een kleine, jonge turnvereniging waar je kunt turnen op verschillende niveaus. Wij bieden de mogelijkheid voor selectie- en recreatieturnen, waarbij plezier en persoonlijke aandacht voorop staan.

Pagina's