Lokaal lezersnieuws

Noodkreet aan de bewoners van Westerwatering: help ons het Burendagproject alsnog af te maken! 

Eergisteren, 22-9-18, was het nationale Burendag. Kinderboerderij de Veldmuis had als belangrijkste doel van de dag bedacht om het terras voor het theehuis aantrekkelijker te maken. Het plan was om hier  samen met de buurt een klein gazon te realiseren.

Dag mooie brievenbus, waarom moet je weg?!

Beste PostNL, 

 

Sinds half juni wonen wij met veel plezier op de Schepenlaan te Zaandam. 

Een van de eerste dingen die mij opvielen toen ik voor het eerst deze straat zag was die gezellige oranje brievenbus. 

Gezocht: collectanten Diabetes Fonds Zaandam

Het Diabetes Fonds zoekt collectanten om de jaarlijkse collecte in Zaandam tot een succes te maken. 1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes. Collecteren voor het Diabetes Fonds is belangrijk om onderzoek naar oplossingen en betere behandelingen voor al deze mensen te financieren.

Zangdagen wereldmuziek in De Knapzal - Wormerveer

Op zaterdag 20 oktober en zondag 18 november organiseert Kantado Festivalo zangdagen wereldmuziek. Beide dagen zijn ook los te boeken.

Alzheimer Nederland zoekt wijk- coördinatoren

      

Alzheimer Nederland zoekt collectanten en wijkcoördinatoren/organisatoren

 

 

 

De Bieb zoekt voorlezers

Voorlezen is essentieel voor een goede taalontwikkeling. Daarom ondersteunt De Bieb met Voorlezen Thuis ouders/verzorgers die moeite hebben met voorlezen aan hun kinderen.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Goed leven en voelen met Salsa-Latin dansen voor goede doelen

ZAANDAM Het goede leven, la buena vida. Het gezelschap van de dansgroep Salsa Buena Vida wil daarvan zo veel mogelijk genieten en probeert tegelijkertijd ook kansarme groepen via goede doelen een beter leven te bezorgen.

Deelnemers gezocht onderzoek roze 65+’ers

Steeds meer ouderen wonen zelfstandig met zorg aan huis. Daaronder zijn ook steeds meer ouderen met een ‘roze’ achtergrond.

 

33 Zaanse scouts naar Nationaal Waterkamp in Zeewolde!

33 Zaanse scouts van Scouting Elfregi Zaanstreek zullen deelnemen aan het Nationaal Waterkamp (Nawaka) in Zeewolde. Nawaka is een 10-daags kamp voor waterscouts wat in het teken staat van activiteiten op en rond het water. Er zullen ongeveer 6.000 Nederlandse en buitenlandse scouts deelnemen!

Pagina's