Lokaal lezersnieuws

Elvira (47) koos voor zelfstandig ondernemerschap na periode zonder werk

Zaanstad – Het is bekend dat het voor 45 plussers vaak lastiger is een baan te vinden na een tijd zonder werk te hebben gezeten. Maar de 47e jarige Elvira Mollee uit Krommenie bewijst het tegendeel.

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

nieuwe verjaardag kalender van wormer

Wormer in beeld – vernieuwde verjaardag kalender

Nieuw boek uitgegeven

De Zaanse auteur Ineke Boon heeft haar zesde boek uitgebracht: ROCKET. In deze politieroman krijgt politiechef Dominique Meyer onverwachts en ongevraagd hulp van Eddie Varon, manager van popgroep ROCKET. Eén van zijn zangeressen heeft namelijk contacten met dieven van wapens.

Voetbalfeest bij Albert Heijn Vos Koog a/d Zaanmet clinic door speelsters VV Alkmaar

Woensdagmiddag 20 februari 2019 organiseert Albert Heijn Vos Koog aan de Zaan (onder de A8) een sportief en gezellig feest. Alle kinderen zijn van harte welkom. Om 12.00 uur start een ruilbeurs voor de voetbalplaatjes van Albert Heijn. Zo maak jij je album compleet!

Eerste KonMari consultant in Nederland

Mijn eerste kennismaking met de KonMari methode was in 2017. Ik las het boek 'Spark Joy'. van Marie Kondo en het was alsof alles op z'n plek viel. 

KINDERKOOR MUSICAL “OKLAHOMA” ZOEKT LEDEN

Ben je tussen 8 en 14 jaar en vind je het leuk om te zingen en op te treden en wil jij meedoen aan een echte Wildwest Musical? Dan zijn we op zoek naar jou!

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Zo’n 1.500 bezoekers bij heropening Albert Heijn Vos

Dinsdag 5 februari ging om 16.00 uur de Albert Heijn onder de snelweg A8 in Koog aan de Zaan weer open. Het was een swingend spektakel waarbij kinderen uit de buurt een belangrijke rol hadden.

Cabaret doorbreekt taboe op angst en depressieZaandam – Twee seizoenen trok Marjolijn van Kooten samen met Bram Bakker langs de theat

In haar show ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn verder met waar ze in ‘Geen paniek’ gebleven is. Ook deze voorstelling was vorig seizoen bijna overal uitverkocht en komt nu ook bij u in de buurt. Deze voorstelling is op donderdag 14 februari om 20.30 uur te zien in het Zaantheater.

Pagina's