Lokaal lezersnieuws

Nieuwe kringloopwinkel opent haar deuren aan de Provincialeweg 152

Sinds begin februari heeft een kleine kringloopwinkel aan de provincialeweg 152 haar deuren geopend. De kringloopwinkel genaamd Re-circle probeert een frisse wind door het stoffige kringloop imago te blazen.

Avondrestaurant nu ook op vrijdag open

Met ingang van 1 mei 2019 is het avondrestaurant van zorgcentrum Mennistenerf ook op de vrijdag geopend. U kunt nu dus op alle doordeweekse dagen ’s avonds om 17.00 uur een driegangen menu eten in het gezellige restaurant. Elke dag kunt u kiezen uit verschillende hoofdgerechten.

Solotentoonstelling Bert van Santen in Flower Art Museum

Het Flower Art Museum in bloemenhoofdstad Aalsmeer besteedt vanaf 20 april aandacht aan de combinatie van bloemen, literatuur en kunst. Hoofdexposant is de in Zaandam gevestigde kunstenaar Bert van Santen.

Amandelbloesem kampioen

Amandelbloesem kampioen. Het negenentwintigste seizoen van de Louis Roekens biljartcompetitie 2018-2019 is gewonnen door het biljartteam Amandelbloesem uit Wormerveer, tweede werd A3 uit Assendelft en derde De Palmboom team 1 uit Krommenie.

Evenement Wild West Wormerveer wordt stopgezet.

Het stichtingsbestuur van Wild West Wormerveer heeft besloten het gelijknamige thema evenement af te blazen. Het evenement zou worden gehouden op 11 mei bij de Zaanse Ruiters en in Noordsterpark. Voorzitter Jonk baalt stevig.

Ganzeneieren - doe er wat mee!

Ganzeneieren – doe er wat mee!!

Hartenjagers Sport Zaanstreek viert 35e verjaardag

Vijfendertig jaar geleden besloot een aantal hartpatiënten het heft maar in eigen hand te nemen om te kunnen doen wat de cardioloog dringend had geadviseerd. Sporten. Veel bewegen. Actief blijven.

Bijeenkomst Anna’s Huis: Als kanker je gezin treft

Zaandam – Wat kan je doen om elkaar op te vangen, als kanker je gezin treft. Hoe ga je om emoties zoals boosheid, verdriet en angst voor wat komen gaat? Hoe verwerken kinderen deze boodschap en wat kan je als ouder doen om je kinderen bij te staan in deze moeilijke tijd?

COV Zaanstreek zingt de Markus Passion van J.S. Bach

                                     Passieconcert COV Zaanstreek

 

 

Hoogste punt bereikt nieuwbouw IKC De Werf

Op 21 maart hebben Basisschool De Werf en Freekids het heugelijke feit gevierd dat IKC De Werf het hoogste punt heeft bereikt. De vlaggen van deze twee organisaties zijn onder toeziend oog van de leerlingen op het dak van het gebouw bevestigd.

Pagina's