Lezersnieuws

Al meer dan 15.000 meldingen op meldpunt voor behoud vuurwerktraditie

Amper twee weken na de opening van het meldpunt ikervaargeenoverlast.nl zijn er al meer dan 15.000 meldingen binnen van mensen die vinden dat het zelf afsteken van legaal consumentenvuurwerk in eigen straat op oudjaarsdag mogelijk moet blijven, met behoud van de huidige afsteektijden.  

Atlantic Boules

Bij de vijfde ronde van de Nationale Petanque Competitie wist het eerste team na drie opeenvolgende gelijkspellen en een achterstand van 2-1, deze keer toch de winst naar zich toe te trekken en wonnen met 5-3 van Les Milles Iles 2.

Sportdag en zaalvoetbaltoernooi

Nog geen plannen voor zondagmiddag 16 december? Doe dan ook mee aan het Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal De Struyck, Prof. Struyckenstr. 19 Zaandam.

Hypotheek via crowdfunding nu mogelijk in Zaanstad

Voor starters op de woningmarkt in Zaanstad is er een spannend nieuw alternatief: de crowdfunding hypotheek. Een nieuw soort woningfinanciering waarmee iedereen kan investeren in andermans hypotheek.

Op de valreep nog snel een Sint of Kerst kado

Wie gebruikt er nu nog zo een ouderwetse kalender met een koordje om hem op te hangen, zult u denken. Tegenwoordig doet iedereen alles digitaal en de papieren agenda is ook niet meer zo in trek!

Kerstcadeautjes voor wildopvang

KROMMENIE – Heeft u nog een pak keukenpapier over of een zak duivenvoer? Wildopvang Krommenie start 8 december de jaarlijkse kerstinzamelingsactie en vraagt dierenvrienden om de dieren in de opvang niet te vergeten tijdens de kerstinkopen.

Wederom winst voor de karateka’s van Choku-Gym!

Zondag 1 december 2018 was het weer zo ver. De karateka’s van Choku-Gym stonden vlak na de Nederlandse Kampioenschappen van 25 oktober 2018 -waar 15 podiumplaatsen werden behaald– weer op de mat voor de Battle of the Teams 2018 in Rotterdam.

sponsorloop basisschool Tamarinde voor KIKA groot succes!

Op 19 oktober hebben de kinderen van basisschool de Tamarinde locatie Jonge Arnoldusstraat hun uiterste best gedaan voor stichting kinderen kankervrij (KIKA).

O.b.s. de Jagersplas en het Kapiteinskoor maken er samen een feestje van.

Vandaag verzorgde het Kapiteinskoor een geweldig optreden voor de kinderen van basisschool de Jagersplas in Zaandam. De sfeer zat er gelijk goed in, er werd gezongen en gedanst. Wat een enthousiasme bij jong en wat ouder! 

Pagina's