Deel je nieuws

Mindfulness in Zaandam

Wil je na de zomer je ontspanning vasthouden, doe dan mee met Mindfulness: Bewust omgaan met Gedachten! Een training voor een ieder die bewust bezig wilt zijn met stressreductie en wilt weten hoe zijn/haar gedachten tot rust kunnen komen.

OPEN HUIS Dansstudio2

OPEN HUIS Dansstudio2

Aquarelleren

Aquarelleren voor beginners en gevorderden. De docent maakt beginners vertrouwd met onderdelen van een landschap, zoals lucht, water, bomen, gras enz. Gevorderden krijgen aanvullende landschapselementen zoals bruggetjes, bloemen in het veld, bootjes, vogels en koeien. Start donderdag 19 sept.

SchrijfAtelier naar VerkadeFabriek

Het Schrijfcafé bestaat bijna vier jaar. We gaan naar een nieuwe locatie en werd het tijd voor een nieuwe, meer toepasselijke, naam.

gezellige avondbingo

Gezellige avondbingo

Feestelijke Seizoensopening

Op woensdagmiddag 18 september openen we het seizoen met een feestelijke middag. Er is gezellige muziek, u kunt een spelletje spelen, er is koffie en thee én u speelt mee met het Rad van Fortuin! Dit alles voor slechts €1,50 (te betalen bij binnenkomst).

Buurtcafé

Gezellig samen het weekend inluiden? Dat kan op vrijdag in het buurtcafé van De Bovenkruier! Kom langs voor een praatje en misschien wordt er ook wel gedanst.

Bingo

Elke vierde dinsdag van de maand is het tijd voor Bingo in De Bovenkruier. Vanaf 14.00 uur rollen de balletjes, voor €3 speelt u mee. Er zijn leuke prijzen te winnen!

Salsa Buena Vida start nieuwe cursus salsa/latin dans in Zaandam op 8 september

Salsa Buena Vida bestaat uit salsadansers die op vrijwillige basis les geven en feestjes organiseren op de gezellige locatie Rockgym in Zaandam. De opbrengst gaat, na aftrek van kosten, volledig naar goede doelen.

Viltworkshop door de Wereldwinkel

Op zaterdag 31 augustus neemt de wereldwinkel deel aan het Fashion Event op het Stadhuisplein.

Pagina's