Deel je nieuws

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

Kom badmintonnen bij BV Swish!

Badmintonvereniging Swish is opzoek naar leden! Gezellig sporten staat bij Swish voorop. Badminton is natuurlijk meer dan een shuttletje slaan op de camping. Kom een keertje proeven bij de sfeer in het Trias en ervaar het echte badminton.

nieuwe verjaardag kalender van wormer

Wormer in beeld – vernieuwde verjaardag kalender

Tosun advocatuur opent deuren in Zaandam

Advocaat Feride Tosun is gekozen tot één van de beste strafrechtadvocaten. Na jarenlange ervaring heeft advocaat Tosun haar eigen kantoor 'Tosun advocatuur' opgericht in het centrum van Zaandam. Vanaf 1 februari 2019 kunt u bij Tosun advocatuur in Zaandam terecht voor uw strafzaken.

gezellige bingo-middag

Gezellige bingo bij de Boko

Nieuw boek uitgegeven

De Zaanse auteur Ineke Boon heeft haar zesde boek uitgebracht: ROCKET. In deze politieroman krijgt politiechef Dominique Meyer onverwachts en ongevraagd hulp van Eddie Varon, manager van popgroep ROCKET. Eén van zijn zangeressen heeft namelijk contacten met dieven van wapens.

Voetbalfeest bij Albert Heijn Vos Koog a/d Zaanmet clinic door speelsters VV Alkmaar

Woensdagmiddag 20 februari 2019 organiseert Albert Heijn Vos Koog aan de Zaan (onder de A8) een sportief en gezellig feest. Alle kinderen zijn van harte welkom. Om 12.00 uur start een ruilbeurs voor de voetbalplaatjes van Albert Heijn. Zo maak jij je album compleet!

Salsa Buena Vida Con Amor

We zijn helemaal op stoom en na een paar gezellige lesdagen mogen we weer samen dansen met sierlijke en zwoele bewegingen. Tijd voor een feestje met chanza y pasión! En met een fijne workshop Bachata Romantica o.l.v. Areewan en Stephen waarbij de temperatuur lekker oploopt. Caliente, caliente!

Bridgedrive

Zin in een gezellige bridge avond!!!

De acro afdeling van LH vertedert en wint

Op de districtswedstrijden in Wormer werden de acro teams van Lycurgus-Hygiëa aangemoedigd door het publiek dat in grote getale aanwezig was om het spektakel te bewonderen. Al deze aandacht leverde ook prima resultaten op.

Pagina's