Deel je nieuws

Autotop kansbebber voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar


Een vakjury heeft AUTOTOP uit Wormerveer geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2019 -2020. De verkiezing, op initiatief van BOVAG onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd.

30 juni spirituele beurs aan de Zaan(bij mooi weer buiten)


Zondag 30 juni spirituele beurs aan de Zaan.(Bij mooi weer buiten)

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

RCZ JO13-2 kampioen 2e klasse!

Dit is een talentvol stel jongens bij elkaar, voor de derde keer op rij zijn ze kampioen geworden met grotendeels dezelfde samenstelling. Eerst met de 11-2 en vorig seizoen ook met de 13-2.

Informatiebijeenkomst over de behandelmogelijkheden bij hersenletsel

Door hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een ongeluk, beroerte of herseninfarct, verandert er veel in het dagelijks leven. Wat voorheen vanzelfsprekend was, gaat niet meer zo gemakkelijk.

Studenten laten de Fanny Pack opnieuw stralen

Een Fanny Pack is een heuptasje dat vooral bekend is uit de jaren '80, tegenwoordig zijn ze weer helemaal hip! Onder de naam Jumping Joey kun je de Fanny Packs van Jules en Christel vinden.

Trauma Helicopter landt op Klaverweg Zaandam

Op zondagmiddag is een trauma helicopter geland op het grasveld van het Klaverveld te Zaandam.

De Veldmuis loopt met met Oranjefondscollecte

Juni is de maand van de jaarlijkse Oranjefondscollecte en dit jaar doet ook De Veldmuis mee in Zaandam. De Veldmuis houdt zowel een deur-tot-deurcollecte, van 11 tot en met 15 juni, als een online collecte.

De Veldmuis zoekt hulp voor Zomerfeest

Persbericht: Zomerfeest op De Veldmuis

7-6-19

De Veldmuis zoekt hulp bij Zomerfeest

Het gezelligste buurtfeest van het jaar komt er weer aan! Op 6 juli van 14-0 uur organiseert Kinderboerderij De Veldmuis weer het jaarlijkse zomerfeest. Dit jaar doen we dat in samenwerking met Belangenvereniging Westerwatering. 

Pagina's