Lezersnieuws

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Goed leven en voelen met Salsa-Latin dansen voor goede doelen

ZAANDAM Het goede leven, la buena vida. Het gezelschap van de dansgroep Salsa Buena Vida wil daarvan zo veel mogelijk genieten en probeert tegelijkertijd ook kansarme groepen via goede doelen een beter leven te bezorgen.

Voor iedereen vrij karate training

De training wordt gegeven door Sensei jan Schoen (5e dan) Genwakai Karate Do

Zaankanter behaald de zwarteband in het Karate.

Zondag 29 juli 2018.

Dertien Europese (Wado)Karatetitels in Braga!

Met 11 karateka’s heeft Choku-Gym het afgelopen weekend (27 t/m 29 juli) samen met de rest van het Nederlandse team gestreden voor een podiumplek tijdens de Europese Kampioenschap Wado-Ryu Karate in Portugal, Braga.

Deelnemers gezocht onderzoek roze 65+’ers

Steeds meer ouderen wonen zelfstandig met zorg aan huis. Daaronder zijn ook steeds meer ouderen met een ‘roze’ achtergrond.

 

33 Zaanse scouts naar Nationaal Waterkamp in Zeewolde!

33 Zaanse scouts van Scouting Elfregi Zaanstreek zullen deelnemen aan het Nationaal Waterkamp (Nawaka) in Zeewolde. Nawaka is een 10-daags kamp voor waterscouts wat in het teken staat van activiteiten op en rond het water. Er zullen ongeveer 6.000 Nederlandse en buitenlandse scouts deelnemen!

Sociaal bevlogen Narda Vermeulen is de nieuwe voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein Wormerland

Narda Vermeulen is de nieuwe voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein Wormerland (ASD). Zij heeft in april jl de voorzittershamer overgenomen van Josje Teunisse. Sinds een aantal jaren zijn de gemeenten zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de participatiewet, de Jeugdwet en de WMO.

De Bieb zoekt tweetalige voorlezers 

Voorlezen is essentieel voor een goede taalontwikkeling. Daarom ondersteunt De Bieb met Voorlezen Thuis ouders die moeite hebben met voorlezen aan hun kinderen.

Zomerschool voor gemotiveerde statushouders

ZAANDAM Statushouders die bij VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland inburgeren hoeven in de zomervakantie niet stil te zitten. Vanaf 24 juli zijn ze twee keer per week welkom op de gratis Zomerschool in de Jufferstraat 4 in Zaandam.

Pagina's