Deel je nieuws

Nieuwe kringloopwinkel opent haar deuren aan de Provincialeweg 152

Sinds begin februari heeft een kleine kringloopwinkel aan de provincialeweg 152 haar deuren geopend. De kringloopwinkel genaamd Re-circle probeert een frisse wind door het stoffige kringloop imago te blazen.

WRV de Zaan ontvangt speciale riemen voor aangepast roeienDankzij een bijzondere sponsorloop actie van het Pascal College en het Fonds G

Klas 2 HAVO van het Pascal College leverde november 2018 een fantastische prestatie door met elkaar een sponsor loop te houden. Met deze actie werd een bedrag opgehaald, wat werd geschonken aan het Fonds Gehandicaptensport.

Sportieve en sociale sportdag voor 50-plus

Tennis, voetbal, vechtsporten en hardlopen een greep uit het aanbod van de sportdag voor 50-plussers op 7 mei. Om zoveel mogelijk 50-plussers te laten sporten en bewegen hebben diverse sociale partners en sportverenigingen de krachten gebundeld voor een sportieve en sociale sportdag.

Avondrestaurant nu ook op vrijdag open

Met ingang van 1 mei 2019 is het avondrestaurant van zorgcentrum Mennistenerf ook op de vrijdag geopend. U kunt nu dus op alle doordeweekse dagen ’s avonds om 17.00 uur een driegangen menu eten in het gezellige restaurant. Elke dag kunt u kiezen uit verschillende hoofdgerechten.

Solotentoonstelling Bert van Santen in Flower Art Museum

Het Flower Art Museum in bloemenhoofdstad Aalsmeer besteedt vanaf 20 april aandacht aan de combinatie van bloemen, literatuur en kunst. Hoofdexposant is de in Zaandam gevestigde kunstenaar Bert van Santen.

Korfbaltoernooi op Hemelvaartsdag

Korfbalvereniging WWSV organiseert op Hemelvaartsdag een korfbaltoernooi met daarin een nieuwe vorm van korfbal: korfbalPlus. Zit je al op Korfbal, vind je het leuk om het eens uit te proberen of gewoon zin in een gezellige dag? Geef je dan op voor 13 mei.

DE-CLUB-VAN-100 STEUNTTENNISVERENIGING TZZ

Zaandam - Deze week is bij tennisvereniging Zaanstad-Zuid de aftrap gegeven van een andere vorm van sponsoring door de oprichting van De-Club-van-100. Leden van deze club storten ieder jaar een bijdrage van €100 in de clubkas.

Nieuwe tenues voor jeugdteams T.V. De Spatter

Op zondagochtend 7 april vonden op het complex van tennisvereniging De Spatter in Wormer de eerste thuiswedstrijden plaats van de voorjaarscompetitie voor de jeugd.

Kondo Budjang onder 15 kampioen 1e klasse

Zaalvoetbal team Kondo Budjang onder 15 jaar Kampioen 1e Klasse

Repair Cafe Wormerveer

Vrijdag 19 april willen we weer voor u aan de slag gaan,tussen 13:00 en 16:00 uur zitten we weer klaar.

Pagina's