Verkiezingen

ZAANSTREEK De tijd dat Zaanse arbeiders op 1 mei massaal de straat opgingen om aandacht te vragen voor hun rechten ligt ver achter ons. Toch is de positie van arbeiders in Nederland de laatste tien jaar eerder verslechterd dan verbeterd. Hoe kijken de Zaanse socialistische politieke partijen hier tegen aan en wat gaan zij doen op 1 mei?
REGIO Er komen weer verkiezingen aan. De overheid vertelt in spotjes dat we ons land moeten zien als een koor. 'Iedere stem draagt iets bij.' Daarom moeten we allemaal meezingen. Ik had de provincie nog nooit als koor gezien, laat staan dat ik ooit een lidmaatschap heb overwogen. De afgelopen vier jaar heb ik het koor ook nauwelijks gehoord.
Advertorial
De Zaanbocht is het bruisende winkelhart van Wormerveer met een keur aan speciaalzaken, gelegen aan het mooiste stukje oever van de Zaan.
CASTRICUM In één rechte lijn comfortabel doorfietsen van Castricum naar Den Helder; of naar Beverwijk en dan door naar Haarlem. Hoe dan ook, fietsen door Noord-Holland wordt een feestje. Tenminste, als de provincie zich inzet om haar eigen nota 'Perspectief Fiets' uit te voeren. Gewapend met dit ambitieuze plan, beweegt de Fietsersbond zich in...
Provinciale lijsttrekkers over sport en cultuur (educatie)
Advertorial
The best of products in samenwerking met Despatch presenteert Magazijnverkoop.
Burgerraadslid 18 lentes jong
STREEK Deze website kent het lezersplatform 'Deel je nieuws'. Lezers, verenigingen en andere organisaties kunnen snel en eenvoudig nieuwsberichten en aankondigingen aanbieden via dit platform. Hiermee maken zij uiteindelijk ook de grootste kans op plaatsing in de krant. Het plaatsen van nieuwsberichten en aankondigingen kan via de Deel je...
Advertorial
KROMMENIE Begin februari vierde Patrick Beemsterboer met het volledige team met aanhang van woonwinkel BEKU op de Heiligeweg 75 te Krommenie het...
WORMERLAND De komende vier jaar wordt er in de gemeente Wormerland gewerkt aan de thema's: 'wonen', 'sociaal', 'maatschappelijke en burgerparticipatie', 'duurzaamheid' en 'bestuurskracht en financieel duurzaam'.
WORMERLAND De komende vier jaar wordt er in de gemeente Wormerland gewerkt aan de thema's: 'wonen', 'sociaal', 'maatschappelijke en burgerparticipatie', 'duurzaamheid' en 'bestuurskracht en financieel duurzaam'.
WORMER Dat betekent zoveel als dat het akkoord ondertekend is en het beoogd college bekend. GroenLinks, VVD, CDA en PvdA zetten de huidige coalitie voort in Wormerland.