Ongeval

ZAANDIJK Woensdagochtend om kwart voor twaalf is op de Lagedijk in Zaandijk een auto tegen een woning gereden. Dit gebeurde ter hoogte van het Gorterspad.
ZAANDAM Dinsdagmiddag omstreeks kwart over drie zijn aan de Houtveldweg in Zaandam twee auto's tegen elkaar gereden.
Advertorial
De Zaanbocht is het bruisende winkelhart van Wormerveer met een keur aan speciaalzaken, gelegen aan het mooiste stukje oever van de Zaan.
ZAANDIJK Een scooterrijder is vrijdagmiddag rond half zes gewond geraakt na een botsing met een andere scooter op de Lagedijk in Zaandijk.
Advertorial
ZAANDAM Oscar Plomp van Coraz Coaching op de Provincialeweg 302 te Zaandam biedt coaching en workshops voor individuen, teams en organisaties. Weer...
KROMMENIE Een automobiliste is donderdagmiddag omstreeks kwart over vijf in de Plutostraat in Krommenie door een besturingsfout gewond geraakt.
ZAANDAM Een fietser is dinsdagmiddag omstreeks kwart over drie gewond geraakt bij een aanrijding op de Lobeliusstraat in Zaandam.
ZAANDIJK Bij een aanrijding op de kruising in Zaandijk is maandagochtend rond kwart voor acht een motorrijder ernstig gewond geraakt. De weg is daarom afgezet op de Provincialeweg / Prunuslaan.
ASSENDELFT Een motorrijder en een automobilist zijn zondagmiddag rond vijf voor half vier met elkaar in aanrijding gekomen op de Waterrijklaan in Assendelft.
ZAANDAM In de Vergiliusstraat in Zaandam is zondagavond chaos ontstaan. Een persoon reed met een redelijk hoge snelheid door de straat, maar verloor de macht over het stuur. Daarbij ramde hij in totaal acht auto's, die links en rechts geparkeerd stonden.