Lokaal

ZAANSTAD De provincie Noord-Holland draagt € 50.000 bij aan een proef in Zaanstad om ondermijning van de overheid te bestrijden.
ZAANDAM De spoorbomen van de N203 in Zaandam zijn dinsdagavond rond zes uur enige tijd dicht geweest vanwege een storing.
Advertorial
De Zaanbocht is het bruisende winkelhart van Wormerveer met een keur aan speciaalzaken, gelegen aan het mooiste stukje oever van de Zaan.
STREEK In een vergrijzende maatschappij is het goed als juist de senioren een mogelijkheid hebben te genieten. Naast hun dagelijkse bezigheden kunnen zij zich bijvoorbeeld aansluiten bij de Wormerveerse Ouderen Gemeenschap. Een uiterst actief gezelschap.
KROMMENIE De kogel is door de kerk. Het aftredende bestuur van activiteitencentrum de Palmboom heeft geen geschikte opvolgers weten te vinden, dus stoppen per 1 januari de activiteiten. 'Maar er speelt meer,' aldus nu nog voorzitter Dirk van der Grijn. 'Op termijn moet ook de Pelikaan weg wegens woningbouw. En datzelfde geldt voor de Groote...
Advertorial
The best of products in samenwerking met Despatch presenteert Magazijnverkoop.
WORMERVEER Bij De Groote Weiver kun je zondag 25 augustus weer komen Probieren. Iedere maand selecteert het bierteam een bier-thema. Tijdens de bierproef worden dan 5 bieren geproefd die voldoen aan het bier-thema. Het thema van deze maand is Oostblok. Hapjes worden zoals gewoonlijk verzorgt. Mocht je zelf hapjes willen meenemen dan mag dat...
SCHIPHOL (ANP) De veertigjarige Jdesse Boerenveen, wiens levenloze lichaam op 22 december 2016 bij Almere in het Gooimeer werd gevonden, is voor zijn dood vanwege een schuld urenlang gegijzeld in Wormerveer en daarna om een andere schuld ontvoerd naar Almere. Vermoedelijk is hij daar het water ingevlucht en verdronken.
Advertorial
KROMMENIE Begin februari vierde Patrick Beemsterboer met het volledige team met aanhang van woonwinkel BEKU op de Heiligeweg 75 te Krommenie het...
ZAANDAM Op last van burgemeester Hamming is maandag 19 augustus een woning aan de Noordzee in Zaandam gesloten. Dit zal voor de duur van zes maanden zijn.
WORMERVEER Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 22 augustus in Buurtcentrum "De Lorzie", Marktplein 3 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.
WORMERVEER Ook deze zomer kan in heel Zaanstad genoten worden van diverse activiteiten in buurthuizen, verenigingen, verzorg- en verpleeghuizen onder de noemer Samen Zomeren. Woensdag 21 augustus is het thema 'Frankrijk' in Evean Acht Staten, Warmoesstraat 48, Wormerveer.