Korfbal

STREEK In het Zuid Afrikaanse Durham bracht na tien dagen actie en 69 wedstrijden de finale de nieuwste aflevering van de langstlopende rivaliteit van het internationale korfbal. België en Nederland moesten de degens kruisen. Bij rust was de score al 10-20, terwijl de eindscore niets aan twijfel overliet en Nederland met een  18-31 overwinning...
STREEK Na de poule fase gaat het toernooi in Zuid Afrika verder in de knock-out fase. Bijgaand het slotschema. Ook landenteams die verliezen in deze fase blijven wel wedstrijden spelen. Deze wedstrijden vindt je terug bij de verliezers wedstrijden.
Advertorial
De Zaanbocht is het bruisende winkelhart van Wormerveer met een keur aan speciaalzaken, gelegen aan het mooiste stukje oever van de Zaan.
STREEK Ieder toernooi – zo ook het WK Korfbal in Zuid Afrika - heeft iets van het bekende 'Tien kleine kindertjes' liedje. Gaandeweg blijven er steeds minder op het hek over en in dit geval korfballanden in het schema op weg naar de finale.  
STREEK Na een dag rusten vandaag, na de voorbereidende poule, nu volop in de knock-outfase, van het elfde WK Korfbal in Zuid Afrika. Op de rustdag maakten de meeste atleten en officials van de gelegenheid gebruik om te genieten van enkele van de geweldige ervaringen die Durban te bieden heeft. Vandaag was het echter weer serieus aan het werk....
Advertorial
The best of products in samenwerking met Despatch presenteert Magazijnverkoop.
STREEK Op dag drie van het WK Korfbal in het Zuid-Afrikaanse Durhan hebben de favorieten Nederland en België zich op de enig juiste wijze van hun taak gekweten. Outsider Suriname schoot me scherp tegen Macao China (33-4).
STREEK Op dag drie van het WK Korfbal in het Zuid-Afrikaanse Durhan hebben de favorieten Nederland en België zich op de enig juiste wijze van hun taak gekweten. Outsider Suriname schoot me scherp tegen Macao China (33-4).
Advertorial
KROMMENIE Begin februari vierde Patrick Beemsterboer met het volledige team met aanhang van woonwinkel BEKU op de Heiligeweg 75 te Krommenie het...
STREEK In Zuid Afrika werd vandaag dag twee afgewerkt voor het Wereldkampioenschap Korfbal 2019. De beide favorieten wisten hun partijen te winnen. Morgen dag 3 waarop de eindstanden in de poules bekend zullen worden.
STREEK In het verre Zuid Afrika is inmiddels het WK Korfbal losgebarsten. Titelkandidaat Nederland maakte vandaag zoals te verwachten viel korte metten met Nieuw Zeeland (41-5).
STREEK In het verre Zuid Afrika is inmiddels het WK Korfbal losgebarsten. Titelkandidaat Nederland, me o.a. de K/hermo4U spelers Esther Cordus , Marjolijn Schenk en Jordi Pasma, maakte vandaag zoals te verwachten viel korte metten met Nieuw Zeeland (41-5).