• Nicôle Hovenier

    MAS fotografie

Zaanse Nicôle Hovenier in de race voor Zelfstandig Reisadviseur 2018! 

14-11-2017, 22:02 | Lezersnieuws | Nic?le Hovenier

Zaanse Nicôle Hovenier in de race voor Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland

Het was een moeilijke keuze voor de jury die voor een grote hoeveelheid inzendingen stond. Toch kreeg Nicôle Hovenier uit Zaandam met haar bedrijf De Reiskamer afgelopen week te horen dat ze tot de  3 beste van de provincie behoort. "Ruim 5 jaar geleden ben ik als zelfstandige begonnen onder de paraplu van Zonvaart Reizen. Ik heb veel vaste klanten en door de goede mond-tot-mondreclame breidt mijn netwerk zich snel uit.", vertelt Nicôle enthousiast. "Deze verkiezing is voor mij een uitdaging om te zien hoe ver ik kom. Daarnaast krijg ik feedback van de jury, dus leer ik er ook veel van."

 

Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar verkiezing

De landelijke competitie waarvoor dit jaar zich ontzettend veel zelfstandige reisadviseurs zich inschreven, ging al in juni van start en bestaat uit diverse rondes. De eerste ronde ging uitsluitend over klantbenadering en werkwijze. De tweede ronde was met name op marketing gericht waarbij een case moest worden gemaakt voor een sportevenement in Zuid-Afrika. Nicôle vertelt: "Deze opdracht heb ik zeer uitgebreid aangepakt en ik wist dat deze goed in elkaar zat. Mijn kracht ligt in het persoonlijk contact, ik zoek alles van A tot Z uit en verzorg de gehele reis. Steeds meer reizigers willen tegenwoordig maatwerk reizen, daar zijn wij (De Reiskamer én Zonvaart Reizen) zeer krachtig in.".

De volgende ronde speelt zich volgende week af in het themapark Europapark in Duitsland. Hier zullen opnieuw reisadviseurs afvallen en op 9 januari 2018 zal er een winnaar per provincie worden uitgeroepen.