• Verteller en Levensboekschrijver samen bezig.

    Peter Okker

Vertellers voor het project Levensboek gezocht

17-11-2017, 11:47 | Lezersnieuws | P.C. Okker

Humanitas Zaanstreek tekent bijzondere levensverhalen op

Er is weer plek voor vertellers. Niet alleen ouderen zitten boordevol interessante verhalen ook veel andere Zaankanters. Ouderen hebben In een lang leven veel meegemaakt. Veel van hun belevenissen gaan helaas verloren, maar niet als het aan Humanitas Zaanstreek ligt. Via de activiteit Humanitas Levensboek worden vertellers met een bijzonder verhaal in contact gebracht met schrijvers die een levensboek over hen willen maken.  

Hoewel het in principe voor ouderen is, kunnen alle leeftijden zich aanmelden. Tijdens een kennismakingsgesprek met de verteller wordt besproken wat de doelen en verwachtingen zijn en of het een goed idee is om een levensboek te schrijven. Het is belangrijk dat schrijver en verteller elkaar vertrouwen, want de verteller gaat intieme informatie delen.

Humanitas Levensboek is een activiteit die de landelijke vereniging Humanitas op veel plekken in het land aanbiedt. Aanmelden/meer informatie op de website: www.humanitas.nl/afdeling/zaanstreek of via Peter Okker, e-mail: levensboek.zaanstreek@humanitas.nl en tel.: 06-12234323.