• Christel Gerssen en Jules Geurts

    Jumping Joey

Studenten laten de Fanny Pack opnieuw stralen

11-06-2019, 12:26 | Lezersnieuws | Jules

Een Fanny Pack is een heuptasje dat vooral bekend is uit de jaren '80, tegenwoordig zijn ze weer helemaal hip! Onder de naam Jumping Joey kun je de Fanny Packs van Jules en Christel vinden. De Fanny Packs van Jumping Joey hebben opvallende printjes, waardoor je onwijs veel combinaties met de tasjes kan maken.

De Amfi student Jules Geurts uit Zaandam en bedrijfskunde student Christel Gerssen uit Anna Palowna, beiden 20 jaar oud, zijn op jonge leeftijd al ondernemer. Ze zijn elkaar tegengekomen tijdens de minor ondernemerschap en besloten om samen de "Fanny Pack" weer tot leven te blazen.  Het merk staat voor het uiten van jezelf, zo vinden de meiden dat iedereen lekker mag dragen wat hij of zij wil. 

Het heuptasje is niet meer weg te denken bij je festival outfit. Al je dierbaarste spullen passen er in en deze zijn ook nog eens veilig. Ook tijdens het backpacken zie je veel reizigers met het tasje, omdat je makkelijk bij je belangrijke spullen bent en het tasje niet gevoelig is voor zakkenrollers.

Denk ook tijdens het reizen met het vliegtuig aan een fanny pack. Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben hun regels aangepast wat betreft de handbagage. De Fanny pack kun je tijdens de vlucht dragen. Zo zijn al je spullen veilig en zie je er tijdens je vlucht ook nog fashionable eruit!

Bij Jumping Joey kun je de hipste Fanny Pack scoren in een unieke print. De Fanny Packs van Jumping Joey kun je vinden op hun webshop: www.jumpingjoeyshop.com en hun Instagram: @JumpingJoeyofficial