• HH. Martelaren van Gorcum

    Houseview

PERSBERICHT: Brantjes Bedrijfsmakelaars verkoopt HH. Martelaren van Gorcum kerk te Koog aan de Zaan.

21-03-2019, 10:46 | Lezersnieuws | Thomas

Zaanstad, 21 maart 2019 – Brantjes Bedrijfsmakelaars is door ‘’het Kerkbestuur, Samenwerkingsverband Zaanstreek’’ gekozen om de HH. Martelaren van Gorcum te Koog aan de Zaan te verkopen. Het is het resultaat van een krimpende geloofsgemeenschap. Eerder dit jaar schreef Nieuwsuur al over het sluiten van diverse kerken, de verwachting is dat tot 2030 een groot aantal kerken haar deuren zal sluiten.

De Rooms Katholieke kerk, gebouwd in 1932 ligt aan de Boschjesstraat 115. In de smalle zijbeuken, alsmede in de lichtbeuk, bevinden zich kleurrijke, sobere, symbolische glas-in-loodramen.

Eind maart zal de kerk in verkoop gaan doormiddel van verkoop bij inschrijving. Geïnteresseerde kunnen zich aanmelden voor de diverse kijkdagen welke binnenkort bekend worden gemaakt. Op de kerk berust een monumentale status en kan daarom beperkt worden aangepast. De monumentale status heeft vooral betrekking op de buitenzijde/aangezicht van de kerk. Gebruik moet passen binnen het bestemmingsplan of met medewerking van de gemeente worden aangepast. De kerk is centraal gelegen hetgeen een woon- of werkbestemming zeer aantrekkelijk maakt.

Interesse

Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u concrete interesse in dit object, neem dan contact op met ons kantoor in Zaanstad, te bereiken via 075-6401888 of per email: zaanstad@brantjes.nl.

Over Brantjes Bedrijfsmakelaars
Brantjes Makelaars is opgericht in 1967 en al jaren een begrip in de hele regio. Wij zijn actief in Heemskerk, Beverwijk, Velsen én Zaanstad. Met drie vestigingen onderhouden we een dicht netwerk van kennis en kunde.

In de turbulente wereld van de bedrijfsmakelaardij zet Brantjes zich op de kaart door begrippen als gedegen advies, reële taxaties en een correcte voorstelling van zaken als standaard te beschouwen.

De opdrachtportefeuille bevat continu verkoop- en/of verhuuropdrachten van bedrijfspanden, kantoren en winkels van zowel bescheiden oppervlakte tot grotere omvang. In opdracht koopt en huurt Brantjes Bedrijfsmakelaars objecten aan. Daarnaast vormen taxaties en nieuwbouwontwikkelingen een belangrijk deel van het dagelijks werk.

Noot voor de redactie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas Paardekooper. U kunt bellen naar 075-6401888 of mailen naar tpaardekooper@brantjes.nl  

Brantjes Bedrijfsmakelaars

Thomas Paardekooper

Kaaikhof 3

1567 JP Assendelft

075-6401888

www.brantjes.nl

tpaardekooper@brantjes.nl