Open Podium avonden bij FluXus 

16-10-2017, 21:19 | Lezersnieuws | Joost Dobbe

Vanaf maandag 13 november start de Muziekschool van FluXus met Open Podium avonden in de Verkadezaal. Deze avonden zijn niet alleen bedoeld voor leerlingen van de muziekschool van FluXus, maar worden dit jaar voor het eerst ook opengesteld voor amateurmuzikanten van docenten die niet werken onder het dak van FluXus en voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek.

FluXus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateurmuzikanten in de Zaanstreek zijn. Gertru Pasveer, coördinator Muziek: “Ik zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van FluXus hun weg weten te vinden naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek.” De Verkadezaal heeft een professioneel podium met licht en geluid. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in het gezellige atrium. Koffie en thee zijn gratis.

De Open Podia vinden plaats op 13 november, 9 februari, 21 maart en 25 juni. Aanvang is steeds 19.00 uur en entree is altijd gratis. De Verkadezaal vind je bij de afdeling Muziek van FluXus, Westzijde 148 in Zaandam. Meer informatie vind je in de agenda op www.fluxus.nl.

Heb je Interesse? Geef je dan op bij Gertru Pasveer: gpasveer@fluxus.nl vóór 5 november . Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt, zoals lessenaar(s), vleugel en techniek.