• kalender voorblad 2019

    joke koelemeijer

Op de valreep nog snel een Sint of Kerst kado

03-12-2018, 20:47 | Lezersnieuws | joke

Wie gebruikt er nu nog zo een ouderwetse kalender met een koordje om hem op te hangen, zult u denken. Tegenwoordig doet iedereen alles digitaal en de papieren agenda is ook niet meer zo in trek! Maar als je een soort verzamelaar bent of nog wel een beetje van kunst en ouderwetse dingen houdt, dan is deze kalender (A4 formaat) vast iets voor jouw! Handig voor aan de muur boven het bureau, altijd zichtbaar zonder stroom of batterij, weet je steeds welke dag en datum het is als je ernaar kijkt! Toch wel praktisch dus!!!! Maar haast is geboden, want op is op!

Deze kalender heeft twaalf maanden met een (pen)tekening.  Joke Koelemeijer tekende met  rietpen, tekenpen, fineliner of een penseel met Oost-Indische inkt. Onderwerpen zijn heel divers: Terschelling met schelpen en een drenkelingenhuisje; een vogelhuisje, een scholekster met pier, locatie tekeningen gemaakt in Franse dorpjes en bij een Frans kasteel; en een verzameling katten en een geit.

De kalender is in eigen beheer gemaakt en verkrijgbaar voor € 12,50 bij ‘de Lijstemaecker’ , Oosteinde 1, Wormer tijdens de openingsuren. De kalender wordt thuis gestuurd als € 16,50 wordt overgemaakt op
NL72 INGB 0009 1865 64 ten name van De Lijstemaecker, Wormer. Vergeet niet het adres voor alle duidelijkheid te vermelden! Kijk voor informatie op: www.delijstemaecker.nl of www.jokekoelemeijer.exto.nl of bel 06-20976541.