• De meiden van team Spatter 2 poseren trots in hun nieuwe tenue

    Michèle Blankert

Nieuwe tenues voor jeugdteams T.V. De Spatter

15-04-2019, 12:29 | Lezersnieuws | Sandra

Op zondagochtend 7 april vonden op het complex van tennisvereniging De Spatter in Wormer de eerste thuiswedstrijden plaats van de voorjaarscompetitie voor de jeugd. Twee jeugdteams en een juniorenteam ontvingen hun tegenstanders en gadegeslagen door ouders en andere toeschouwers werd fanatiek, maar sportief gestreden om de winst. De dag had een feestelijk tintje, omdat de jeugd voor het eerst thuis speelde in hun nieuwe clubtenues.

Vorig jaar vierde T.V. De Spatter haar 50-jarig bestaan met diverse feestelijke activiteiten en ook voor trainer Mitchell Missot was dit een bijzonder jaar. Hij startte per 1 oktober met zijn eigen tennisschool, Missot Tennis Academy. Hieruit ontstond het idee om voor de jeugd clubtenues te regelen. Met bijdragen van het bestuur van T.V. De Spatter, Missot Tennis Academy en TGL Tegels&Tegelzetters is het gelukt om alle kinderen te voorzien van een shirt en jasje.

De meiden van team Spatter 2 zijn in ieder geval ontzettend blij met de nieuwe tenues. Zij poseren trots met Mitchell Missot (eigenaar Missot Tennis Academy), Ilona Molenaar (namens TGL Tegels& Tegelzetters) en Pieter Vredevoort (interim-voorzitter T.V. De Spatter). Na het nemen van de foto werd er weer verder gespeeld hoewel sommige teams een zware dobber hadden aan hun tegenstanders, hebben alle teams de nodige wedstrijden gewonnen.

Ook de komende weken wordt er nog volop competitie gespeeld op ons park. Zin om te komen kijken? Of om zelf te komen tennissen? Kijk dan voor meer info over onze club op www.tvdespatter.nl en voor meer informatie over tennislessen op www.missottennisacademy.nl.