Nieuw seizoen Talentklas en Talentenconcerten bij FluXus

17-10-2017, 16:34 | Lezersnieuws | Joost Dobbe

De Talentklas van FluXus laat ook in het nieuwe seizoen weer van zich horen. De klas bestaat uit talentvolle en jonge muziekleerlingen. Zij treden verschillende keren op in de Verkadezaal van FluXus, samen met andere talentvolle muziekcursisten. Kom genieten van deze Talentenconcerten!

Oog voor talent
FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten, die lesgeven onder het dak van FluXus, alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Daarom is er jaarlijks plaats voor 20 talentvolle cursisten in de Talentklas. Na een auditie en een gesprek kunnen leerlingen worden toegelaten.

Twee nieuwe namen
Elke leerling die wordt toegelaten tot de Talentklas krijgt een beurs van 500 euro. Met dit geld kunnen de leerlingen extra lessen kopen zodat zij zich verder kunnen verdiepen in de muziek. Dit seizoen telt de klas twee nieuwe namen: Bente Floris op viool en Sijbrand Loot op gitaar.

Talentenconcerten
Naast verschillende concerten in de Zaanstreek en zelfs in het buitenland, treedt de Talentklas vaak op in de Verkadezaal van FluXus. Tijdens deze Talentenconcerten staan ook andere talentvolle muziekcursisten van FluXus op het podium. Op de volgende data zijn er Talentenconcerten: 10 november, 26 januari, 23 maart, 6 april en 8 juni. Afsluitende talentengala is op zaterdag 7 juli.
Aanvang van de optredens is 19.00 uur en toegang is altijd gratis.