• Het boek ROCKET

    Ineke Boon

Nieuw boek uitgegeven

12-02-2019, 17:02 | Lezersnieuws | Ineke

De Zaanse auteur Ineke Boon heeft haar zesde boek uitgebracht: ROCKET. In deze politieroman krijgt politiechef Dominique Meyer onverwachts en ongevraagd hulp van Eddie Varon, manager van popgroep ROCKET. Eén van zijn zangeressen heeft namelijk contacten met dieven van wapens. Als een andere zangeres ontvoerd wordt, doet Varon nog een stapje extra om deze zaak op te lossen. Maar daar is Meyer absoluut niet blij mee, aangezien het een zeer gevaarlijke zaak betreft.

Ondertussen doet de zus van een andere zangeres aangifte van haar gestolen auto. Maar is die wel echt gestolen?

Als er tijdens de onderzoeken een rechercheur wordt vermoord, zet politiechef Meyer alles op alles om de daders te vinden.

 

Ineke Boon-Bronger (Zaandam) schrijft sinds 2003 politieromans. Haar eerste boek kwam uit in 2006. Geeurenissen die ze zelf meegemaakt heeft, geven haar inspiratie, maar ook door het nieuws doet ze ideeën op. Ze heeft bij diverse werkgevers gewerkt, onder andere bij de politie en de gevangenis.

 

Het boek is te koop via internet of te bestellen via de boekhandel. Ook liggen er een aantal exemplaren in de Bruna op de Dam (Zaandam).