• Klussen in en om het huis

    Pixabay

Klusjes in en om het huis? Kom naar de Vindplek!

25-04-2018, 10:20 | Lezersnieuws | Angelique

Op dinsdag 15 mei organiseren het Sociaal Wijkteam Oud Koog/Oud Zaandijk, samen met Zaankanters voor Elkaar en BUUV, voor de 3e keer “de Vindplek”; dé plek waar mensen met een behoefte tot ondersteuning én vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten.

 

Klussen in en om het huis 

U kent het wel; het leertje van de kraan gaat stuk, maar kunt dat zelf niet (meer) repareren. Of de wasmachine blijft maar automatisch verschuiven na iedere wasbeurt. Zo zijn er altijd wel klusjes in en om het huis, waar u een extra handje bij nodig hebt. Maar niet iemand heeft die u daar mee kan helpen. Of bent u zelf erg handig en heeft tijd om een buurtbewoner te helpen, maar u weet niet waar u moet beginnen. Daarom hebben BUUV, Zaankanters voor Elkaar en het Sociaal Wijkteam Oud Koog/Oud Zaandijk de handen in een geslagen en “De Vindplek” georganiseerd voor bewoners uit de wijken Oud Koog aan de Zaan en Oud Zaandijk met vraag en aanbod rondom klussen in en om het huis. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

  

De Vindplek vindt plaats op dinsdag 15 mei van 13.30 tot 15.30 uur aan Parkzicht 45 Koog aan de Zaan. Komt u ook kennismaken? Koffie, thee en een leuke attentie staan voor u klaar! Heeft u niet direct een match met iemand die aanwezig is? Wellicht kunnen we dan toch nog iets voor u betekenen.

 

Voor vragen over De Vindplek kunt u contact opnemen met het Sociaal Wijkteam Oud Koog/Oud Zaandijk op 075 750 23 80