Kinderboerderij De Veldmuis zoekt dringend nieuwe vrijwilligers

04-03-2019, 10:57 | Lezersnieuws | Roselien

Kinderboerderij  De Veldmuis is op het moment hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De Veldmuis is op het moment genoodzaakt om op sommige momenten de deuren dicht te houden wegens een te kort aan vrijwilligers. Daarom luiden wordt nu de noodklok geluid.

Kinderboerderij De Veldmuis is al sinds 1991 centraal gelegen in de wijk Westerwatering en is daarmee de ideale ontmoetingsplek voor de buurt. Kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en met dieren leren omgaan en buurtbewoners ontmoeten elkaar op een ongedwongen manier. Om dit voor alle bezoekers gratis toegankelijk te houden, draait de kinderboerderij geheel op vrijwilligers. Ook bestuurders krijgen geen vergoeding voor hun diensten.

Samen wordt er hard gewerkt om de boel draaiende te houden. Helaas heeft De Veldmuis op dit moment niet genoeg mensen om het rooster elke dag te vullen en dit wordt zeer betreurd. De Veldmuisde wil namelijk juist de sociale ontmoetingsplek voor iedereen worden, waar volwassen kunnen bijpraten en kinderen kunnen genieten van het buiten zijn. Hiervoor zijn dringende extra handen nodig, helemaal nu het voorjaar eraan begint te komen.

De Veldmuis wil daarom aan iedereen groot laten weten dat we zitten te springen om meer vrijwilligers. Heb je een beetje tijd en zet je je graag in voor een lokale goed doel? Meld je dan nu aan! Je wordt opgevangen in een warm, enthousiast en ervaren team dat je geheel gaat inwerken.

Aanmelden kan via www.develdmuis.nl/ook-meehelpen/word-vrijwilliger/.

Kinderboerderij De Veldmuis is gelegen aan Ilpendamstraat 38 in Westerwatering in Zaandam, aan de westelijke rand van de stad.