• Trotse Keri, Julie en Mare

    Colette Boegman

De acro afdeling van LH vertedert en wint

11-02-2019, 14:58 | Lezersnieuws | Gerda

Op de districtswedstrijden in Wormer werden de acro teams van Lycurgus-Hygiëa aangemoedigd door het publiek dat in grote getale aanwezig was om het spektakel te bewonderen. Al deze aandacht leverde ook prima resultaten op. Het team met Julie Beekman, Keri Kreeft en Mare van den Dongen viel op omdat de onder partners van dit team nog maar 9 jaar oud zijn en de boven partner Julie nog maar 5 jaar oud is. Zij behaalden een verdiende bronzen medaille.

Ook Isa Betjes, Jill Groenewoud en Wytske Gabel behaalden brons, net als Christel van Hassel, Joyce Kee en Merel van der Schoor. Goud was er voor Faye Beekman en Gaby Langereis. D-senioren Jennifer Kroon, Nova Bout en Suze Wezenbeek mochten ook een bronzen medaille ontvangen en de C-senioren Charissa Schipper, Kelly Kramer en Marij Troostheide werden ook derde in hun niveau. Bij het seniorenpaar Jordi van der Lem en Lotte van der Peet kon zonder veel concurrentie ook het goud worden omgehangen. 

Tot slot was er een terechte gouden medaille voor Mariska Onrust-Blok en Senna de Beunje die een voorsprong van 2 punten hadden op nummer twee. Een goed begin van de competitie waardoor meerdere teams het zicht houden om mee te kunnen doen aan het NK later dit seizoen.