• logo

    logo

Blijf Groep zegt nee tegen OuderenmishandelingPraat mee over dit belangrijke onderwerp tijdens onze open dag in Purmerend  </

11-06-2018, 15:39 | Lezersnieuws | Blijf Groep

Op 15 juni, tijdens de internationale dag tegen Ouderenmishandeling, opent Blijf Groep Zaanstreek-Waterland de deuren om met bewoners, professionals en bestuurders te praten over ouderenmishandeling. Tevens wordt op deze dag onze nieuwe locatie in Purmerend geopend.

Ouderenmishandeling Naar schatting worden jaarlijks 200.000 ouderen boven de 65 jaar slachtoffer van ouderenmishandeling.  Het gaat dan om lichamelijke of psychische mishandeling, maar ook financiële uitbuiting komt voor. Er kan ook sprake zijn van ontspoorde zorg, als mishandeling het gevolg van overbelasting van de mantelzorger.

In gesprek over ouderenmishandeling Om ouderenmishandeling te stoppen, is het belangrijk erover te praten. En te weten waar je op moet letten. Daarom opent Blijf Groep Zaanstreek-Waterland de deuren om te praten over deze vorm van huiselijk geweld. We zijn erg blij dat de heer Rotgans, wethouder Ouderenbeleid in Purmerend hierbij aanwezig zal zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 uur              Welkom 13:30-14:30 uur    Presentaties en gesprek 15:00–16:00 uur   Herhaling presentaties en gesprek

U bent van harte welkom! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Opening nieuwe locatie Op 15 juni openen we tevens ons nieuwe kantoor aan het Waterlandplein in Purmerend. Vanuit deze locatie bieden we de inwoners van Waterland ambulante hulpverlening bij alle vormen van huiselijk geweld, waaronder ouderenmishandeling.

Iedereen die behoefte heeft aan advies of een gesprek over huiselijk geweld, kan contact opnemen op telefoonnummer 088 234 2560. Langskomen kan ook. Het kantoor aan het Waterlandplein is elke maandag van 9 – 17 uur geopend.

Adres Blijf Groep Zaanstreek- Waterland Waterlandplein 5, Purmerend T 088 234 25 60