Setfighters DTI volleybaltoernooi

04-02-2018, 12:51 | Lezersnieuws | Carla van X-ter

Datum:

zaterdag 17 maart 2018, 16:00

Locatie:

Nieuwendamstraat 4
Sporthal Zaanlands-West
Zaandam

Voor alweer de veertiende keer organiseert de Zaanse Volleybalvereniging the Setfighters het Dress to Impress volleybaltoernooi.
Het toernooi vindt plaats op zaterdag 17 maart van 16 tot ca. 21u in sporthal Zaanlands West in Zaandam.

Het is van oudsher een zeer leuk en sportief toernooi, met Zaanse gezelligheid en goede catering. De inschrijving is gestart en de eerste teams hebben zich al aangemeld. Voor de winnaars en het origineelst-mafst-idiootst-grappigst geklede team zijn leuke prijzen beschikbaar. Het thema van dit jaar is: Hollywood!

Elk team speelt met minimaal twee dames. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven met je vriendenclub, familie, buurt, school, bedrijf, gezin of vereniging. De poules worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Er wordt gespeeld op vier indoor-volleybalvelden. Tijdens en na het toernooi is het gezellig vertoeven aan de bar.

Ben je enthousiast geworden om met een eigen team mee te volleyballen? Het inschrijfgeld bedraagt ? 45, - per team en de inschrijving sluit 10 maart. Voor aanmelden en informatie: toernooi@setfighters.nl of kijk op Facebook The Setfighters