• Bind

    bas kinsbergen

Schrijvers schrijven samen bij BIND

06-10-2018, 11:02 | Lezersnieuws | Ellis van Atten

Datum:

donderdag 11 oktober 2018, 12:00

Locatie:

Middenweg 107
BIND
Zaandam

Elke tweede donderdagmiddag van de maand is de BIND Schrijfkamer op het Hembrugterrein open voor schrijvers in alle soorten en maten. Om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, te inspireren en eens op een andere plek te schrijven dan op je zolderkamer. De eerstkomende mogelijkheid is op donderdag 11 oktober van 14:00 tot 17:30 uur.

In dit initiatief komen wensen van initiatiefnemers Bas Kinsbergen en Ellis van Atten samen. VanAtten, stadsdichter van Zaanstad en tekstschrijver zocht naar een lokaal schrijversnetwerk: ?Als schrijver zit je vaak alleen, op diezelfde computer en staar je je soms blind op je eigen werk. Je mist dan wel eens collega?s.? Kinsbergen wil met BIND op het Hembrugterrein een broedplaats bieden aan creatieve idee?n en initiatieven. Samen startten zij vorig najaar de Bind Schrijfkamer.

Thuiskomen in de BIND Schrijfkamer De schrijvers komen vanaf twee uur ?s middags, als Bind ook nog open is voor publiek. Dan is er tijd om bij te praten; ervaringen uitwisselen en elkaar vertellen wat je die middag komt schrijven. Vanaf een uur of drie gaat de deur dicht en de muziek uit. Het bruisende Bind verandert dan in een stille huiskamer waar je de klok ? en soms ook collega-schrijvers - hoort tikken. Rond vijf uur is er altijd wel iemand die de stilte verbreekt. Schrijvers die werk willen delen, doen dat. Anderen houden het bij een wijntje.

De BIND Schrijfkamer biedt tijd en plek De Bind Schrijfkamer biedt serieuze veelschrijvers tijd en plek om te schrijven, even los van het alledaagse. Om eens toe te komen aan ander schrijfwerk en/of andere schrijvers te ontmoeten. Spreekt jou dat aan? Er is een stoel voor je vrij!

Praktisch Aanmelden is niet nodig. Koffie, thee en andere dranken zijn aan de bar te verkrijgen. BIND vind je op het Hembrugterrein, Middenweg 107 in Zaandam. Meer info via www.bijbind.nl.