Kidzark Westerwatering

16-05-2018, 21:48 | Lezersnieuws | Claudia Jans

Datum:

zondag 27 mei 2018, 15:00 tot 17:00

Locatie:

P.A. van Meverstraat 9 -11
CBS Het Baken
Zaandam

Kidzark in Westerwatering

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 27 mei 2018 weer Kidzark. KIDZARK is een gratis, creatief programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam

Op zondag 27 mei gaat om 15.00 uur de deur open en kunnen de kinderen zich registreren. Deze maand is het thema: De vijf wijzen en vijf dwaze maagden. Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen iets lekkers maken voor de hele groep. Wat er deze maand gemaakt wordt is nog een verrassing. Tijdens de creatieve workshop worden er flesjes versierd. Hierin komt olie en een lontje te hangen zodat het als olielampje gebruikt kan worden. Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub. Rond 16.00 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Na de afsluiting worden de kinderen nog getrakteerd op de snack gemaakt door de kinderen van de kookworkshop.

Het programma op zondag 27 mei wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kerkinwesterwatering.nl of mailen naar kerkinwesterwatering@gmail.com.