Kidzark kinderprogramma in Westerwatering

14-11-2017, 21:35 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

zondag 26 november 2017, 15:00 tot zondag 28 januari 2018, 17:00

Locatie:

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 22 oktober weer Kidzark. KIDZARK is een gratis, creatief programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam

Op zondag 22 oktober gaat om 15.00 uur de deur open en kunnen de kinderen zich registreren en inschrijven voor een workshop. Deze maand is het thema: Het verloren schaap. Rond dit thema is een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo komen langs. Rond 15.30 uur gaan de kinderen naar hun uitgekozen workshop. Deze maand is er voor het eerst een workshop vlaggen. Hierbij leren de kinderen een dans op muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van vlaggen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen van cup cakes schaapjes maken en bij de creatieve workshop wordt er weer gewerkt met verschillend materialen. Verder kunnen er gezelschapsspelletjes gespeeld worden of gevoetbald. Rond 16.30 uur is er een korte gezamenlijk afsluiting. Waarna de kinderen nog getrakteerd worden op een snack.

Het programma op zondag 22 oktober wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kerkinwesterwatering.nl of mailen naar kerkinwesterwatering@gmail.com.