Jazz in De Lorzie

02-12-2017, 14:36 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

woensdag 13 december 2017, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Marktplein 3
Buurtcentrum De Lorzir
Wormerveer

DIXIEFUN JAZZBAND ? Tijdens de zoektocht naar geschikte nummers belandde de Dixiefun Jazzband in een waar muzikaal walhalla. De ruif met goede muziek van voor de oorlog is zo groot dat de bandleden moesten oppassen voor een muziekbuik. Niet dat de mannen van de Dixiefun Jazzband bang zijn voor een buikje, het zijn allemaal muzikale atleten. Wat is er nu mooier dan als Castricumse band muziek te kunnen spelen van grootheden als Louis Armstrong of Duke Ellington. Mooi gezegd, een beetje schermen met grote namen, maar er zijn ook veel bekende evergreens van minder bekende componisten/tekstdichters. Ooit gehoord van Isham Jones? Spencer Williams? James P. Johnson? Wereldberoemde stukken als, It Had To Be You, Basin Street Blues en The Charleston zijn van hun hand. Evergreens die deze getrainde musici met graagte regelmatig in het muzikale zonnetje zetten. Met de Dixiefun Jazzband bezetting van drums, bas, trombone, trompet, klarinet en banjo is de autentieke toon onmiskenbaar gezet. Een optreden van Dixiefun is een waar feest der herkenning met muziek in oude stijl jazz.

Trombone: Chris Biersteker Trompet: Jens Overal Klarinet: Jimmy Kragt Bas: Paul Knebel Banjo: Rick Heijmen Slagwerk: Ronald Marchand.

Laat uw oren strelen op 10 december 2017 in Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3 in Wormerveer. Aanvang: 16 uur. Zaal open: 15:30 uur. Toegangsprijs: 5 euro.