• Dirk Scheele - Feest!!!

    Guido Breedveld

Dirk Scheele - Feest!!!

26-01-2018, 11:30 | Lezersnieuws | Drik Scheele

Datum:

zaterdag 10 februari 2018, 13:00

Locatie:

Zuiderkerkstraat 2
Podium De Flux
Zaandam

Feest!!! van Dirk Scheele

Vrolijk popconcert (2+) van kinderpopster Dirk Scheele in Podium De Flux Zaandam

Op zaterdag 10 februari speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke popconcert Feest!!! (2+) in Podium De Flux Zaandam. Samen met een liveband speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes.

Feest!!! Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een echte rock & rollband. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een hartveroverende zangeres speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor de allerkleinsten. De kinderen mogen allemaal meedoen. Het wordt ??n groot feest!

Dirk Scheele Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en Belgi? en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ?Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!?

Praktische informatie Datum: zaterdag 10 februari Tijd: 13:00 (kaarten beschikbaar) & 15:30 (uitverkocht) Locatie: Podium De Flux Zaandam Tickets: https://www.podiumdeflux.nl/