Columns

Columnist:

Bleestekens

Sparen

Kan het nu eens over zijn met dat gespaar en geplak? Ik stond me daarnet verdorie minutenlang in de rij te wachten bij een drogisterij, omdat een mevrouw genoeg zegeltjes bleek te hebben voor een handdoek.

Columnist:

Zaanse streken

Vakkenvullen

Uitspraken gedaan in een column zijn voor rekening van de schrijver zelve en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de mening van het medium zelf. Hoe hartsgrondig medewerkers het privé ook met je eens kunnen zijn.

Columnist:

Bleestekens

Terror- meeuwen

Beste lezer, hier volgt een waarschuwing. Na de terror- oehoe in Purmerend, twee jaar geleden, is nu ons centrum aan de beurt. Pas maar op. Die op het oog mooie, onschuldige meeuwen die over de Gedempte Gracht lopen, zijn gevaarlijk!

Columnist:

Bleestekens

Privacy

,,Is het goed dat wij uw gegevens in ons bestand opslaan?,'' vraagt het meisje achter de balie aan me. Ik sta bij mijn vertrouwde opticien aan de Gedempte Gracht en kijk haar stomverbaasd aan.

Columnist:

Zaanse streken

Onwijs onderwijs

U kent ze wel, de spandoeken van Veilig Verkeer Nederland langs de weg met 'De scholen zijn weer begonnen', om met name gemotoriseerde weggebruikers extra alert te maken op schoolgaande kinderen.

Columnist:

Bleestekens

Dam tot Dam misloop

Zaterdag de Dam tot Damloop gewandeld. Met broer, zus en schoonzus startten we in de hoofdstad en begonnen onze missie al babbelend, want gezelligheid gaat boven prestatie. Onze routekaartjes bleven zodoende gemakshalve op zak. Blindelings gingen we achter de massa aan.

Columnist:

Zaanse streken

Sufferdje

Ik liet afgelopen week een andere opdrachtgever, de adjunct-hoofdredacteur van een gerenommeerd medium, een paar artikelen zien in dit nieuwsblad.

Columnist:

Zaanse streken

Plagen

Ik voel me aan het eind van deze zomer een beetje een Egyptenaar. Niet omdat ik door de uitzonderlijk veel zonuren dit jaar extreem gebruind ben.

Pagina's