Sport lezersnieuws

LH feliciteert Werner van Eck met 80-jarig lidmaatschap

Dat gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa lessen verzorgt voor jong en oud is iedereen wel bekend. Maar dat er leden in de vereniging rondlopen die echt van jong tot oud lid blijven van LH is toch wel uitzonderlijk te noemen.

Birdgeclub zoekt nieuwe leden.

Bridgeclub De Kwaker zoekt nieuwe leden!

Bridge club zoekt nieuwe leden.

Bridgeclub De Kwaker zoekt nieuwe leden!

Vrienden van Zaandijk

Na de herenselectie wordt nu ook de damesselectie van ZVV Zaandijk gesponsord door de Vrienden van Zaandijk. De Vrienden van Zaandijk bestaat uit de bedrijven: Decolegno, Tendersucces en Veldhuizen Transport.

Kampioenswedstrijd Zaandam Zuid 1

Op het veld speelt Zaandam Zuid 1 al in de derde klasse, op zondag 11 maart krijgt het vlaggenschip een kans om het kampioenschap en promotie naar de derde klasse af te dwingen. In een rechtstreeks duel met concurrent Purmer moet er met 3 punten verschil gewonnen worden.

Clubkampioenschappen

Op zondag 25 maart van 10:00 tot 12:00 organiseert Taekwondovereniging Twimyo onze jaarlijkse clubkampioenschappen in de gymzaal aan de Rosmolenstraat 103.

Spectaculaire 1e Acro-plaatsingswedstrijd te Beverwijk voor en door LH

Zaterdag 10 februari was een spannende dag voor alle deelnemers en toeschouwers van de eerste plaatsingswedstrijd van het district Mid-West. Deze wedstrijd werd voor de allereerste keer door gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa georganiseerd in samenwerking met het DTC Mid-West.

Setfighters DTI volleybaltoernooi

Voor alweer de veertiende keer organiseert de Zaanse Volleybalvereniging the Setfighters het Dress to Impress volleybaltoernooi.
Het toernooi vindt plaats op zaterdag 17 maart van 16 tot ca. 21u in sporthal Zaanlands West in Zaandam.

LH bezet podiumplekken bij turncompetitie

De jongens, meisjes- en damesselectie van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa hebben hun tweede wedstrijd gehad. Er werd niet alleen gestreden om de podiumplekken maar ook om het puntentotaal omdat die van belang zijn om door te kunnen stromen naar de regiokampioenschappen. 

Nieuwe dansactiviteit in Zaanstad: G-Dance bij JDA!

Dansen is voor iedereen, dat vinden ze bij Juvat Dance Academy ook!

Pagina's