Sport lezersnieuws

LH-Acro afdeling heeft plezier en ambities op de OKWN! 

Het afgelopen weekend werd de OKWN weer georganiseerd door District Mid-West. Deze wedstrijd was de laatste Acro wedstrijd van dit seizoen. 

Hiphop Coreday

Goedemiddag,

Graag wil ik het volgende artikel onder jullie aandacht brengen, aangaande meerdere evenementen voor de jeugd in Zaanstad vanuit jongeren stichting ZSAlliance, in samenwerking met o.a. het Zaantheater, RAAZ, poppodium de Flux en de Social Wijkteams.

Karate examens op trainingskamp Genwakai Karate Do.

De vereniging W.D.T. bestaat al meer dan twintig jaar in Zaandam.

Ontspanning door inspanning! En daarbij dan tevens de persoonlijke weerbaarheid vergroten.

Avondvierdaagse Zaanstreek

De Avondvierdaagse 2018 is afgelopen maandag van start gegaan in Wormerveer.

Alle deelnemers kregen een rugzakje uitgedeeld omdat wij inmiddels 5 jaar de organisatie leiden, ze konden kiezen uit 7 leuke kleuren.

Met Choku-Gym naar het Sprookjeswonderland! 

De karatesportschool Choku-Gym uit Poelenburg heeft de karatekids beloond voor hun prestaties en inzet. Onder het genot van wat gezonde snacks en een heerlijk zonnetje vertrokken we met 90 kids naar Sprookjeswonderland.

Met Choku-Gym naar het Sprookjeswonderland! 

Na een boel spetterende wedstrijden met mooie prijzen was het weer eens tijd voor een lente activiteit voor de karateka’s van Choku. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om met de kids naar het Sprookjeswonderland te gaan.

Tweedehands paardenspullen-markt

Paardenfans opgelet! Zaterdag 2 juni organiseert rijvereniging en ponyclub Amethyst voor de vijfde keer op rij de succesvolle "tweedehands paardenspullen-markt". Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de diverse stands met (tweedehands) paardenspullen.

Anna van den Bos bijzonder succesvol op NK inlineskaten

De 17 jarige leerlinge van het Michaelcollege Anna van den Bos heeft een bijzonder succesvol Nederlands kampioenschap op de inle skates achter de rug. Op dit kampioenschap dat van 10 tot en met 12 mei plaats vond in het gelderlandse Heerde reed Anna op maar liefst 6 afstanden  mee.

Eindfeest Hellas Sport

Zoals u/je weet komt er na afloop van dit seizoen een einde aan het 'Hellas Sport tijdperk'. Vanaf seizoen 2018-2019 gaan we verder als FC Zaandam!

Pagina's