Lokaal lezersnieuws

Eindeloos Textiel bij FluXus

Zaandam - Drie textieldocenten bundelen hun krachten bij FluXus in Zaandam. Linda Willemszoon, Jantine Hos en Nathalie Prins van Duin hebben het initiatief genomen om, onder de vlag van Fluxus, een plek te creëren waar eindeloos met textiel kan worden geëxperimenteerd.

Open Podium Avond bij FluXus 

Woensdag 21 maart is er weer bij de muziekafdeling van FluXus een Open Podium. Iedereen is welkom! Het Open Podium vindt plaats in de Verkadezaal en begint om 19.00 uur. Entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij FluXus, Westzijde 148 in Zaandam.

COV Zaanstreek zoekt nieuwe zangers

Hebt u altijd al graag de Mattheus Passion willen zingen? Of het al even prachtige Requiem van Mozart? Bij de COV Zaanstreek kan dat! De COV is een grote oratoriumvereniging met 75 leden en zoekt voor de komende concerten nieuwe zangers.

Doofpotaffaire Gemeente Almere

Saskia Freichmann-Wijsbeek, een ex-werkneemster van de Gemeente Almere, beschrijft in haar autobiografie 'Ondankbaar Loeder', haar persoonlijke ervaringen als slachtoffer van o.a. seksuele intimidatie en pesten op het werk.

 

De Bieb zoekt voorlezers

 

De Bieb zoekt voorlezers 

De Bieb zoekt docenten

 

De Bieb Zaandam zoekt docenten

ANNO 2018: grote FluXus-expo met werk van cursisten

Dit jaar organiseert FluXus voor de tiende keer de grote expositie ANNO in het Weefhuis in Zaandijk. ANNO 2018 laat werk zien van cursisten van docenten die lesgeven bij FluXus. Iedereen is welkom om de expositie in twee weekenden te bezoeken: 17, 18, 24 en 25 maart tussen 13.00 en 17.00 uur.

De Hersenstichting bedankt gevers en vrijwilligers

Van 29 januari tot 4 februari 2018 vond in Zaandam de Hersenstichtingcollecte plaats. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om voor al die mensen met een hersenaandoening geld in te zamelen. Deze enthousiaste inzet heeft € 3200 opgeleverd.

Pagina's