Lokaal lezersnieuws

FluXus by Night groot succes

Zaandam – Afgelopen vrijdag 12 januari werd FluXus by Night georganiseerd in FluXus, Klaas Katerstraat 7b in Zaandam. FluXus by Night is het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van het kunstencentrum FluXus met gratis creatieve workshops, optredens en voorstellingen van docenten en cursisten.

Zaanse Nicôle Hovenier Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland

Reisvakblad TravMagazine heeft dinsdag 8 januari de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2018 bekend gemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht.

Zaanferry

sinds vorige week vaart de nieuwe Zaanferry van Zaandam naar Amsterdam. Ook doet ze twee keer per dag de Zaanse Schans aan. 

Muziek en Kunst in Culturale

ZAANDAM - Vrijdag 16 februari om 20.00 uur in het gebouw van het ApGen, Oostzijde 82, speelt de bekende celliste Mariëtte Gort en haar ensemble in Culturale.           

Kindermusicals bij FluXus

Zaandam - Zondag 28 januari is iedereen welkom bij de musicalpresentaties van de cursisten van Theater MUS. Theater MUS geeft musicallessen aan kinderen en jongeren onder het dak van FluXus.

Het Creatieve team van FluXus bereidt zich voor

Zaandam – Het creatieve team van FluXus, bestaande uit enthousiaste Zaanse jongeren, bereidt zich voor op Fluxus by Night, het nieuwjaarsfeest en Open Huis van kunstencentrum FluXus op vrijdag 12 januari.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Selecties Prinses Christina Concours bij FluXus

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari zijn de selecties van het Prinses Christina Concours bij FluXus in Zaandam. De finale van Regio West 2, waaronder Zaanstad valt, is op zondag 14 januari in de Philharmonie in Haarlem.

FluXus by Night: FluXus houdt Nieuwjaarsfeest en Open Huis ineen 

Op vrijdag 12 januari is iedereen welkom bij FluXus by Night, het nieuwjaarsfeest en Open Huis van kunstencentrum FluXus. Het feest vindt plaats bij de FluXus-locatie in de Klaas Katerstraat 7b te Zaandam tussen 19.30 en 22.30 uur. Entree is gratis. 

Pagina's