Lezersnieuws

Met Choku-Gym naar het Sprookjeswonderland! 

De karatesportschool Choku-Gym uit Poelenburg heeft de karatekids beloond voor hun prestaties en inzet. Onder het genot van wat gezonde snacks en een heerlijk zonnetje vertrokken we met 90 kids naar Sprookjeswonderland.

Met Choku-Gym naar het Sprookjeswonderland! 

Na een boel spetterende wedstrijden met mooie prijzen was het weer eens tijd voor een lente activiteit voor de karateka’s van Choku. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om met de kids naar het Sprookjeswonderland te gaan.

Tweedehands paardenspullen-markt

Paardenfans opgelet! Zaterdag 2 juni organiseert rijvereniging en ponyclub Amethyst voor de vijfde keer op rij de succesvolle "tweedehands paardenspullen-markt". Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de diverse stands met (tweedehands) paardenspullen.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Hulp bij MijnOverheid in De Bieb

Burgers ontvangen geleidelijk steeds meer post van de (lokale) overheid digitaal. Al deze berichten worden verzonden naar de Berichtenbox op MijnOverheid (www.mijn.overheid.nl). Er zijn nog veel mensen met vragen rond hun account op MijnOverheid. Ook lang niet iedereen heeft al een DigiD.

Kittekat, de musical: een typisch Zaans verhaal in de Kwaker

De musicalproductiegroep van FluXus is er na maandenlange repetities klaar voor. Zaterdag 23 en zondag 24 juni kun je genieten van de nieuwe musical ‘Kittekat’ in dorpshuis De Kwaker in Westzaan.

Duko Sietsema Hondenpsycholoog!

Beste hondeneigenaren,

Anna van den Bos bijzonder succesvol op NK inlineskaten

De 17 jarige leerlinge van het Michaelcollege Anna van den Bos heeft een bijzonder succesvol Nederlands kampioenschap op de inle skates achter de rug. Op dit kampioenschap dat van 10 tot en met 12 mei plaats vond in het gelderlandse Heerde reed Anna op maar liefst 6 afstanden  mee.

Veranderingen bij Bridgeclub Westerkoog

KOOG AAN DE ZAAN - ,,We hebben na lang wikken en wegen uiteindelijk besloten om naar een andere locatie te gaan. Het viel niet mee, maar het is toch gelukt. Gelukkig kunnen we in het gebouwtje van T.T.M.

De vliegende tijger van Anna Hu

KOOG AAN DE ZAAN - Amateurkunstenaar Anna Hu is hard bezig met het realiseren van haar creatieve droom: het maken van een levensgrote vliegende tijger van papier-maché. Van 1 t/m 29 juni kun je haar aan het werk zien in de Honigfabriek in Koog aan de Zaan.

Pagina's