Lezersnieuws

FluXus by Night groot succes

Zaandam – Afgelopen vrijdag 12 januari werd FluXus by Night georganiseerd in FluXus, Klaas Katerstraat 7b in Zaandam. FluXus by Night is het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van het kunstencentrum FluXus met gratis creatieve workshops, optredens en voorstellingen van docenten en cursisten.

Zaanse Nicôle Hovenier Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland

Reisvakblad TravMagazine heeft dinsdag 8 januari de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2018 bekend gemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht.

Salomons judoka's op trainingsstage

Met een grote groep judoka's werd er flink getraind in Koksijde.

Zaanferry

sinds vorige week vaart de nieuwe Zaanferry van Zaandam naar Amsterdam. Ook doet ze twee keer per dag de Zaanse Schans aan. 

Muziek en Kunst in Culturale

ZAANDAM - Vrijdag 16 februari om 20.00 uur in het gebouw van het ApGen, Oostzijde 82, speelt de bekende celliste Mariëtte Gort en haar ensemble in Culturale.           

Kindermusicals bij FluXus

Zaandam - Zondag 28 januari is iedereen welkom bij de musicalpresentaties van de cursisten van Theater MUS. Theater MUS geeft musicallessen aan kinderen en jongeren onder het dak van FluXus.

Running Therapie kan jouw dagelijks leven aangenamer maken

Bewegen is gezond, steeds meer onderzoek onderbouwt deze stelling. Maar in beweging komen is helemaal niet zo gemakkelijk, zeker wanneer je niet lekker in je vel zit.

Het Creatieve team van FluXus bereidt zich voor

Zaandam – Het creatieve team van FluXus, bestaande uit enthousiaste Zaanse jongeren, bereidt zich voor op Fluxus by Night, het nieuwjaarsfeest en Open Huis van kunstencentrum FluXus op vrijdag 12 januari.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

HONDENPSYCHOLOOG HAARLEMMERMEER

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

Pagina's