Lezersnieuws

LH op veel fronten actief

Tijdens de derde en laatste  turnwedstrijd in Beverwijk heeft de jongensselectie van Lycurgus-Hygiëa hun competitieseizoen afgerond. Ook dit keer werden er een aantal medailles uitgereikt aan de LH-ers.

LH feliciteert Werner van Eck met 80-jarig lidmaatschap

Dat gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa lessen verzorgt voor jong en oud is iedereen wel bekend. Maar dat er leden in de vereniging rondlopen die echt van jong tot oud lid blijven van LH is toch wel uitzonderlijk te noemen.

Eindeloos Textiel bij FluXus

Zaandam - Drie textieldocenten bundelen hun krachten bij FluXus in Zaandam. Linda Willemszoon, Jantine Hos en Nathalie Prins van Duin hebben het initiatief genomen om, onder de vlag van Fluxus, een plek te creëren waar eindeloos met textiel kan worden geëxperimenteerd.

De Zaanse Inwoners Partij gaat on tour!

Zaterdag 17 maart rijdt een deel van de leden van de Zaanse Inwoners Partij weer, net als 4 jaar geleden, met hun speciale campagnebus door de Zaanstreek. Een ander deel van de leden zal vanaf 10:00 uur aanwezig zijn op de Gedempte Gracht in Zaandam.

Birdgeclub zoekt nieuwe leden.

Bridgeclub De Kwaker zoekt nieuwe leden!

Bridge club zoekt nieuwe leden.

Bridgeclub De Kwaker zoekt nieuwe leden!

Open Podium Avond bij FluXus 

Woensdag 21 maart is er weer bij de muziekafdeling van FluXus een Open Podium. Iedereen is welkom! Het Open Podium vindt plaats in de Verkadezaal en begint om 19.00 uur. Entree is gratis. De Verkadezaal vind je bij FluXus, Westzijde 148 in Zaandam.

COV Zaanstreek zoekt nieuwe zangers

Hebt u altijd al graag de Mattheus Passion willen zingen? Of het al even prachtige Requiem van Mozart? Bij de COV Zaanstreek kan dat! De COV is een grote oratoriumvereniging met 75 leden en zoekt voor de komende concerten nieuwe zangers.

Doofpotaffaire Gemeente Almere

Saskia Freichmann-Wijsbeek, een ex-werkneemster van de Gemeente Almere, beschrijft in haar autobiografie 'Ondankbaar Loeder', haar persoonlijke ervaringen als slachtoffer van o.a. seksuele intimidatie en pesten op het werk.

 

Pagina's